Locatie: Van Rijslaan 8 (in de Delftse Daltonschool)

Op 18 september van 09.30 – 11.00 uur vindt de feestelijke opening van het nieuwe schooljaar plaats op onze Peuterschool in de Delftse Daltonschool. Wilt u weten of de Peuterschool iets voor uw kind is? Tijdens deze inloopochtend kunt u bekijken hoe de groep eruitziet, wat er aangeboden wordt op een dag en kunt u al uw vragen stellen over de Peuterschool aan onze leidsters.

Voor alle kinderen staan er gezonde snacks klaar en organiseren wij leuke activiteiten. Ook kunt u kennismaken met onze pedagogisch medewerkers. Komt u ook?

Onze Peuterschool is speciaal voor peuters van 2 tot 4 jaar. Zij zijn elke ochtend welkom in onze mooie ruimte in de Delftse Daltonschool. Dagelijks nemen wij een kijkje bij groep 1/2 van de Delftse Daltonschool, spelen wij buiten in de natuurspeeltuin en organiseren onze pedagogisch medewerkers uitdagende activiteiten. Op onze Peuterschool zijn halve dagen opvang mogelijk. De kosten per uur voor de Peuterschool zijn iets lager dan de kosten voor het kinderdagverblijf. Meer informatie en het inschrijfformulier vindt u op www.kinderopvangbam.nl/peuterschool.

Recente artikelen