Maanden werkten wij toe naar dit moment en op dinsdagochtend 3 september was het zo ver: de kick-off van Bam! 2.0 met alle assistent-leidinggevenden. Zoals jullie misschien weten, is Kinderopvang Bam! de afgelopen tijd flink gegroeid. Wij gingen in de afgelopen vijf jaar van één naar drie opvanglocaties, verhuisden onlangs naar een groter kantoor en hebben veel nieuwe personeelsleden mogen verwelkomen. En daar blijft het niet bij: we hebben veel leuke plannen voor de toekomst. Bij een grotere organisatie hoort een professionaliseringsslag: Bam! 2.0. Wat dat inhoudt, leggen we graag uit.


Van links naar rechts: Viola, Natasja, Danielle, Iris, Romany, Dana, Laila en Diana

Assistent-leidinggevenden

Bij een grotere organisatie hoort een nieuwe en duidelijkere organisatiestructuur. Dat betekent dat er sinds vorige week op elke groep een assistent-leidinggevende aanwezig is. De assistent-leidinggevenden vormen een extra laag tussen de eigenaren van Bam! (Iris en Romany) en de pedagogisch medewerkers. Hierdoor kunnen Iris en Romany zich bezighouden met de toekomst, de visie en de beslissingen over het beleid van Kinderopvang Bam!, terwijl de assistent-leidinggevenden zich bezig kunnen houden met leidinggeven aan de pedagogisch medewerkers, de administratie, activiteitenplanning, voorraadbeheer, overleggen en het contact met relaties.

Onze assistent-leidinggevenden zijn:

Infants (0-1 jaar): Daniëlle
Toddlers (1-2 jaar): Diana
Explorers (1-3 jaar): Dana
Preschoolers (2,5-4 jaar): Viola

BSO Poptahof (4-13 jaar): Laila
BSO Buitenhof (4-13 jaar): Natasja

De assistent-leidinggevenden werken naast op de groepen ook een dagdeel per week op kantoor voor administratieve werkzaamheden. Voor KDV en BSO Poptahof is dat op de benedenverdieping aan de Palmyraplaats 2. BSO Buitenhof heeft een aparte ruimte waar Natasja haar werkzaamheden dat dagdeel uitvoert.

Vragen

Met vragen die u eerder aan Iris of Romany stelde, kunt u vanaf nu terecht bij de assistent-leidinggevenden. Denk hierbij onder andere aan vragen over de ontwikkeling van uw kind, eventuele klachten of tips voor de organisatie. Met vragen over de planning kan u nog steeds terecht bij Cynthia en vanaf 1 oktober ook bij Melanie, die deze week is gestart met het inwerktraject voor haar nieuwe functie als planningsmedewerker. Het nieuwe e-mailadres voor de planning is planning@kinderopvangbam.nl. Wilt u Cynthia of Melanie liever persoonlijk spreken, dan kunt u altijd even langslopen bij het kantoor (Taj Mahalplaats 18) of bellen naar 015 364 97 98. Amanda blijft verantwoordelijk voor de facturatie.

Recente artikelen