In deze blog delen we de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek dat wij eind 2017 hebben gehouden. In totaal hebben 34 ouders het tevredenheidsonderzoek ingevuld. We zijn heel trots op de uitkomst!

Sterren
Op de vraag hoeveel sterren jullie Kinderopvang Bam! geven, antwoordde 65% met vijf sterren en 35% met vier sterren. Een goede score wat ons betreft.

Communicatie
Ook over de communicatie met het personeel zijn jullie erg te spreken. Iedereen antwoordde dat de communicatie goed loopt.

Afhandeling vragen
Maar liefst 82% gaf aan dat vragen altijd snel afgehandeld worden, 15% geeft aan dat vragen over het algemeen snel afgehandeld worden en voor 3% was deze vraag niet van toepassing.

Ontwikkeling kind
Iedereen geeft aan goed of heel goed op de hoogte te worden gehouden van en betrokken te zijn bij de ontwikkeling van hun kind. Dit vinden wij een belangrijk punt, dus wij zijn blij met deze antwoorden.

Nieuwsbrief
Alleen maar positieve opmerkingen over de nieuwsbrief. Kort, bondig, informatief en duidelijk worden het meest genoemd. We kregen één tip binnen: ‘wellicht leuke tips/adviezen betreft uitjes, leermateriaal, spelletjes, websites enzovoorts’. Hier zijn wij meteen mee aan de slag gegaan. Deze tips delen wij niet in de nieuwsbrief, maar op onze Facebookpagina. Heeft u deze al geliked?

Verbeteringen
Op de open vraag over verbeteringen kregen wij goede tips binnen.

  • Meer cursusavonden: Op het moment van het onderzoek stond de nieuwste cursusavond al gepland: Kinder-EHBO op 21 februari. De volgende cursusavond zal aangekondigd worden in onze nieuwsbrief.
  • Ruimere openingstijden: Wij gaan onderzoeken of ruimere openingstijden (in de avonduren of het weekend) een mogelijkheid zijn bij Bam! Zodra wij hier meer informatie over hebben, brengen wij u op de hoogte.
  • Bitcare niet altijd up-to-date: Dit bleek te komen door de internetverbinding op de bovenverdieping bij Bam! Dit is inmiddels opgelost en Bitcare werkt weer naar behoren.
  • Weten welke leidsters op de groep staan: Op onze nieuwe website komt binnenkort een pagina waarop alle leidsters met voorstelstukje en foto staan. Ook hangen er op de deuren van de groepen nieuwe posters met foto’s en werkdagen van de vaste leidsters.

Aanraden
Maar liefst 97% geeft aan Kinderopvang Bam! zeker aan te raden bij vrienden. 3% zou dat misschien doen. Niemand geeft aan Bam! niet aan te raden. Een mooie uitslag! En uiteraard gaan we volgend jaar voor een 100% score.

 

Recente artikelen