Omdat de werkdruk in de kinderopvang momenteel erg hoog ligt, zijn we per direct op zoek naar vrijwilligers, die ons team van pedagogisch medewerkers op het kinderdagverblijf willen ondersteunen. Als vrijwilliger bij het kinderdagverblijf van kinderopvang Bam! ondersteun je onze pedagogisch medewerkers in de dagelijkse werkzaamheden.

Een vrijwilliger bij kinderopvang Bam, helpt bij de volgende taken:

  • Het ondersteunen van de pedagogisch medewerkers
  • Het uitvoeren van activiteiten samen met de kinderen
  • De kinderen helpen, bijv. met schoenen en jas aantrekken
  • Licht huishoudelijke taken, zoals tafels dekken en afruimen, vaatwasser inruimen, bedden verschonen
  • Warme maaltijden opwarmen
  • Etc.

Om aan de slag te kunnen gaan als vrijwilliger in de kinderopvang moet je in het bezit zijn van een geldige VOG én gekoppeld zijn in het personenregister. Dat klinkt misschien heel ingewikkeld, maar dat valt best mee en wij helpen je daar graag mij. Eventuele kosten die daarbij komen kijken, nemen wij voor onze rekening.

We zijn op zoek naar ondersteuning voor 5 dagdelen per week (ma t/m vr). Ben je niet in de gelegenheid om 5 dagdelen te komen ondersteunen, maar bijv. wel 2 dagdelen? Laat het ons weten, we gaan graag met je in gesprek!

Word je enthousiast van het ondersteunen van jonge kinderen en lijkt het je leuk om onze pedagogisch medewerkers te komen helpen? Reageer dan op deze vacature!

Met vragen over deze vacature kun je terecht bij Romany Roozenburg door te mailen naar romany@kinderopvangbam.nl of door te bellen naar 015 364 97 98.

Recente artikelen